Welkom, bij Restaurant Huis Vermeer

Bij Restaurant Huis Vermeer, gevestigd in de voormalige bankierswoning aan het Grote Kerkhof in het centrum van Deventer, bent u zeven dagen per week van harte welkom om volledig in de watten gelegd te worden door onze keuken-, en bedieningsbrigade. Gezamenlijk verzorgen wij een culinaire ervaring voor zowel de lunch, als het diner.

Onze menukaart is ingericht met prachtige seizoens-, en streekproducten uit de contreien van Deventer. Maandelijks verzorgt ons team een nauwkeurig samengesteld fijnproevers menu, genaamd de Chef's Selections. De gerechten in het menu zijn gebaseerd op de frans-klassieke keuken met een creatieve hint naar de nieuwe 'internationale' keuken. Onder begeleiding van onze chef Brian verzorgt het keuken team uw gerechten zo vaak mogelijk tot aan de tafel. Het concept 'de open keuken aan tafel' zorgt ervoor dat u in contact staat met het keukenteam en meegenomen wordt op een culinaire reis.

Buiten het menu om treft u ook de à la carte kaart waarop u kunt kiezen uit onze huis-klassiekers. Van kakelverse ‘Fine de Claire' oesters tot een prachtig stuk vlees. Van onze huisgerookte zalm tot een uitgebreide kaasplank van Kaashandel de Brink. Met als kers op de taart een uitgebreid visplateau (Fruits du Mer), met onder andere in knoflook gebakken reuzengamba’s en sashimi van tonijn.

Onze sommeliers staan voor u klaar om een prachtige wijnspijs combinatie te verzorgen, onze wijnen - nauwkeurig geselecteerd op basis van de smaken in de gerechten - zullen u versteld laten staan.
Tevens wisselt onze uitgebreide wijnkaart meermaals per jaar om u te blijven verrassen van onontdekte prachtwijnen.

Samen met ´Domaine de Marotte, gelegen in de Provence – aan de voet van de Mont Ventoux – verwennen wij u graag met onze eigen label; de ‘Vermeer Wines’. Vier wijnen met de Grenache druif als uitgangspunt en met als paradepaartje een monocépage Jeunes Vignes - Viognier.

Wij kijken er naar uit u binnenkort in de watten te mogen leggen!

Met gastvrije groet,

- Team Restaurant Huis Vermeer

Nieuwsgierig? Neemt u alvast een kijkje in onze spiksplinternieuwe lunch-, én dinerkaart !


** KERSTMENU 2018 ** 

** MENUKAART - NOVEMBER - 5 JARIG JUBILEUM - T/M 2 DECEMBER  ** 

** MENUKAART - DECEMBER - 5 JARIG JUBILEUM - VANAF 3 DECEMBER ** 

** Dranken & Borrelkaart ** 

Reserveren kan doormiddel van de knop boven aan de pagina of via 0570-612826

-------------------------------------------------------------------------------
Openingstijden (zeven dagen per week):

Vanaf 10:30 uur     Koffie met huisgemaakt gebak
Van 12:00 uur tot 16:00 uur Lunch
Vanaf 17:00 uur Diner